fbpx

Cooking in progress...

Видео уроци : 14 лесни рецепти за пости

Видео уроци : 14 лесни рецепти за пости

Спазването на постите е предизвикателство за доста хора - какво да си сготвим, за да имаме разнообразна и вкусна храна на трапезата си. Искаме също и варианти за десерти и сладкиши без животински продукти, но с невероятен вкус.
За да отговорим на това събрахме рецепти за предястия, основни ястия и десерти, които са присъствали в менютата на известни вегетариански и веган заведения и са избрани защото са били одобрени от клиентите ни. Базирани са на професионалният ни опит в постната ( растителна/ plant based ) кухня датиращ от 2004г.
Представяме ви ги по един нов начин за онлайн курс - видео уроци събрани в електронна книжка!
Всяка рецепта съдържа, освен количествата необходими продукти, писмено описание как се приготвя, снимки на отделните стъпки и ЛИНК КЪМ ВИДЕОУРОК.
По този начин ще можете да гледате точно това, от което имате нужда в момента, без да се налага да превъртате и да търсите къде точно на видеото е! Отивате директно на желаната рецепта! Също така можете лесно да връщате назад и да спирате на пауза колкото пъти е необходимо.
Ето и какво сме подбрали за вас:
Веган "Снежанка"
Дип от червена леща и тиква
Билково слънчогледово "сирене" тип "Фета"
Топящо се веган "сирене"- за пици, сандвичи или за мезе
Зеленчукова мусака с лимец и нахутена заливка
Веган кюфтенца по чирпански
Каша от коприва с киноа
Пълнени тиквички с веган "фета"
Кюфтета от леща на фурна
Постна (без) дроб сарма
Елдото с тиквички
Сурова торта "Лимон & Мента"
Ябълков сладкиш с грис
Плодов пай

Какво още ще научите:
Трикове за веган кюфтенца със сос
Вкусна постна заливка за мусака
Тънкости при приготвяне на постни кюфтета на фурна
Основни познания за сурови торти
Как се приготвя домашно бисквитено тесто
Как се подготвят ядки и семена за дипове
Как се работи с агар- агар
Практически съвети за предварителна подготовка на продуктите [mise en place]

Какви материали получавате?

Достъп до видео рецептите без ограничение във времето!

Електронна книжка с рецептите, които освен необходимите продукти и техните количества съдържат и писмено описание на стъпките, технологията за приготвянето, снимки на отделните стъпки и линк към съответната видео рецепта.

Авторски рецепти базирани на 20 годишен професионален опит във веган и вегетарианската кухня.
Консултация по темата - в рамките на един месец от закупуване на обучението!

50.00лв.Купи

7 Comments In This Topic:

  1. Много вкусни и уютни рецепти. Определено освежават ежедневието по време на пости.

  2. Много интересни рецепти, поднесени с много любов. Ястията не са сложни, приготвят се бързо с достъпни продукти. Научих основни неща в приготвянето на постна храна, които ще прилагам.

  3. Много добре подбрани, лесни и разнообразни рецепти! Научих чудесни заместители на обичайните не-постни заливки, пълнежи, сосове, с които сме свикнали. И нови начини за употреба на продукти, които могат да се ползват не само в конкретните рецепти, но и по принцип. Беше удоволствие да готвя под вещо ръководство и в добра компания! Благодаря!

  4. Беше удоволствие да участвам в този прекрасен курс – много вкусни рецепти, добре разписани, подробно представени, повечето от тях станаха любими на нашето семейство! Благодаря за споделеното знание!

  5. Много полезен курс. Познати за мен продукти, с повечето от които готвя, но научих нови комбинации и най-вече тънкости и техники в приготвянето. Рецептите са лесни за изпълнение, но се получават интересни и вкусни ястия, с които може да се обогати постното семейно меню. Благодаря и за насърчението, което всички участници в групата получават!

  6. Благодаря за споделения кулинарен опит и професионализъм! Обогатих готварската си книга с вкусни ястия. Научих нови техники и важни детайли при приготвянето на храната. Добре подбрани като брой и сложност, и добре представени рецецепти. Готвих с удоволствие! Благодаря!

  7. Този курс ми помогна да получа още по-пълно разбиране за веган кухнята и различни техники, свързани с нея! Благодаря за прекрасните обучителни материали и отделеното време за нас 🙂

Остави отзив:

Запиши се за нашият бюлетин