fbpx

Cooking in progress...

Plantacracia курс (онлайн): Веган сладоледи

vegan sladoledi

Plantacracia курс (онлайн): Веган сладоледи

ОНЛАЙН (ВИДЕО) КУРС
Използвайте всички предимства на видео курсовете ни! Можете да ги гледате в удобно за вас време и колкото пъти искате и да ги връщате колкото пъти е необходимо, за да изпълните рецептата! След закупуването на всеки курс имате на разположение един месец да ни задавате въпроси свързани с конкретният кулинарен клас!

Видео (онлайн) кулинарен клас на тема веган сладоледи с консистенция и вкус на обикновените сладоледи. НЕ СА ПРОСТО ЗАМРАЗЕНИ И СМЛЕНИ ПЛОДОВЕ. Не изискват машина за сладолед, а просто миксер и пасатор / блендър.
Какви основни техники от веган сладкарството ще научиш на този курс:
Как се приготвя ленен гел – заместител на аквафаба ( вода от варене на бобови растения ), за избиване на твърда пяна ( заместител на бита сметана или белтъци на сняг). В сравнение с аквафабата този гел има две предимства с неутрален вкус е и не предизвиква стомашни проблеми.
Как се стабилизира веган пяна. Основен недостатък на веган пяната е, че не е трайна и бързо се отпуска, което пречи на широката и употреба в мусове, кремове и т.н. Ние разкриваме техника за стабилизирането и, която е плод на дългогодишни професионални експерименти.
Как да си приготвиш сам, в домашни условия гъста веган сметана, също с широко приложение в сладкарството.‌◊•¡
Как се използва агар- агар.
Как се желират сурови плодови пюрета.
Как се прави крем с добавени протеини.
Как се избягва кристализирането , когато се работи без машина за сладолед.
Пухкави кремове, които могат да се използват в торти, сладкиши и т.н.
¡Акцентът в нашите курсове винаги е върху техниките!
И ако все още се чудиш дали този клас е подходящ за теб, освен всичко това ще научиш нашите изпитаните веган рецепти за:
Ванилов сладолед
Шоколадов сладолед
Сладолед „Горски плодове“
Ягодов сладолед
Трицветна сладоледена торта с лешников блат
Рецептите включват по два и или три компонента (бази), които се приготвят отделно и после се смесват, за да се получи желаният ефект. Всеки един от компонентите може да бъде прилаган и в други области на веган сладкарството – в кремове за торти, мусове и т.н. Поради спецификата на технологията в този кулинарен клас, на живо би бил с продължителност на ДВУДНЕВЕН КУРС.
За по- голяма яснота и нагледност на процесите, видеата от курса са разделени в два основни модула – Първи ден и Втори ден. Това е по-скоро препоръчително. Основните заготовки да се приготвят единият ден, за да могат да се охладят, а на вторият да се смесят. Разбира се, всичко може да се направи и в един ден.
Класът е подходящ както за професионалисти, така и за любители!
Рецептите са подходящи за хора с непоносимост към глутен и лактоза! Допустими са също и за православни пости!

Какво още печелиш, закупувайки курса:
¡Два часа видео съдържание без ограничения!
¡Ще покажем идея за ядливи чашки за нашите сладоледи!
¡Ще получите идеи за украса!
¡Оформени рецепти в Електронна книжка, която освен необходимите продукти и техните количества съдържа и писмено описание на стъпките и технологията за приготвянето!
¡Консултации по темата в рамките на един месец от закупуването на курса!
¡Авторски рецепти базирани на 20 годишен професионален опит във веган и вегетарианската кухня!

78.00лв.Купи

Запишете се за курса сега!

Отзиви за този курс

  1. За мен този курс е изключително полезен. Дава ми основни насоки не само в приготвянето на сладолед. Техниките от курса имат различни приложения -може да се правят кремове, украса на десерти. Също и онлайн формата е много удобна – ти си определяш времето 🙂 Огромно благодаря за споделеното знание!

Остави отзив:

Запиши се за нашият бюлетин