fbpx

Cooking in progress...

Видео обучение : Лесни Велики пости

Видео обучение : Лесни Велики пости

Това обучение включва рецепти за предястия, основни ястия и десерти, които са присъствали в менютата на известни вегетариански и веган заведения и са избрани защото са били одобрени от клиентите ни. Базирани са на професионалният ни опит в постната ( растителна/ plant based ) кухня датиращ от 2004г. Тук има едно интересно съвпадение – първите ми стъпки в тази сфера започнаха на същата дата, когато започва и сегашното ни предизвикателство, а именно 08.03. Денят, в който беше откриването на пионерът в този тип местенца – ресторант „Dream House“.
Кога започваме?
На 08.03.2021г. – една седмица преди началото на същинските пости, за да имате време да научите първите рецепти.
Каква е продължителността на поредицата?
Седем седмици и включва общо 14 видео урока, по два на седмица.
Каква е структурата на учебната програма?
Всяка седмица в понеделник се изпращат линкове за 2 видео рецепти, които са активни до неделята на същата седмица ( т.е. първите линкове ще получите на 08.03. ). Предварително се изпраща списък с необходимите продукти в петък вечер на предходната седмица, за да може да си ги набавите ( първият списък ще получите на 05.03.2021г.).
Видеата могат да се гледат неограничен брой пъти в този срок, да се превъртат, връщат и спират на пауза при необходимост!
Последните линкове се изпращат на 19.04.2021г. ( понеделник ) и ще са активни до 25.04.2021г. ( неделя ).
Защо активността на линковете е ограничена?
За да има смисъл от провеждането на това обучение се нуждаем от активното ви участие! Предишният ни опит показва, че липсата на краен срок води до постоянно отлагане на започването ( понякога безкрайно ), а именно това искаме да избегнем. Смятаме, че една седмица е предостатъчно време за научаването на две рецепти, а освен това списъкът с продукти ще ви подсеща и за в бъдеще. Насърчаваме ви също така да си запишете начинът на приготвяне, като опишете всички стъпки по най- разбираем за вас самите начин. Така ще се превърнете в активни участници в уроците.
Ще имате и достъп да затворена група във фейбук, където ще можете да задавате въпроси по рецептите и да получавате подкрепа от нас и от останалите участници. Насърчаваме ви там да споделяте снимки на ястията си, както и да изразявате одобрението си към публикациите на останалите участници с лайк.
Веднъж седмично ще качваме снимките ви на нашата фейсбук страница, за да могат и външни хора да реагират на тях!
За допълнителен стимул обявяваме и награда - участикът събрал най- много лайкове на СТРАНИЦАТА НИ ще спечели безплатно участие в наш курс на живо!

Vegan drob surma

  За записване за КУЛИНАРНОТО ВИДЕО ОБУЧЕНИЕ : ЛЕСНИ ВЕЛИКИ ПОСТИ попълнете и ни изпратете следната форма:  Съгласявам се да получавам рекламни съобщения, както и с общите условия и политиката за поверителност на сайта

  7 Comments In This Topic:

  1. Много вкусни и уютни рецепти. Определено освежават ежедневието по време на пости.

  2. Много интересни рецепти, поднесени с много любов. Ястията не са сложни, приготвят се бързо с достъпни продукти. Научих основни неща в приготвянето на постна храна, които ще прилагам.

  3. Много добре подбрани, лесни и разнообразни рецепти! Научих чудесни заместители на обичайните не-постни заливки, пълнежи, сосове, с които сме свикнали. И нови начини за употреба на продукти, които могат да се ползват не само в конкретните рецепти, но и по принцип. Беше удоволствие да готвя под вещо ръководство и в добра компания! Благодаря!

  4. Беше удоволствие да участвам в този прекрасен курс – много вкусни рецепти, добре разписани, подробно представени, повечето от тях станаха любими на нашето семейство! Благодаря за споделеното знание!

  5. Много полезен курс. Познати за мен продукти, с повечето от които готвя, но научих нови комбинации и най-вече тънкости и техники в приготвянето. Рецептите са лесни за изпълнение, но се получават интересни и вкусни ястия, с които може да се обогати постното семейно меню. Благодаря и за насърчението, което всички участници в групата получават!

  6. Благодаря за споделения кулинарен опит и професионализъм! Обогатих готварската си книга с вкусни ястия. Научих нови техники и важни детайли при приготвянето на храната. Добре подбрани като брой и сложност, и добре представени рецецепти. Готвих с удоволствие! Благодаря!

  7. Този курс ми помогна да получа още по-пълно разбиране за веган кухнята и различни техники, свързани с нея! Благодаря за прекрасните обучителни материали и отделеното време за нас 🙂

  Остави отзив:

  Запиши се за нашият бюлетин