fbpx

Cooking in progress...

Plantacracia курс ( онлайн): Интернационални веган ястия

Plantacracia курс ( онлайн): Интернационални веган ястия

  • Start : 2020/06/01 08:00
  • End : 2020/06/30 18:00

ОНЛАЙН ( ВИДЕО) КУРС

Използвайте всички предимства на видео курсовете ни! Можете да ги гледате в удобно за вас време и колкото пъти искате  и да ги връщате колкото пъти е необходимо, за да изпълните рецептата! След закупуването на всеки курс имате на разположение един месец да ни задавате въпроси свързани с конкретният кулинарен клас!

ЗА КАКВО Е ТОЗИ КУРС

Видео ( онлайн ) кулинарен клас на тема подбрани ястия от международната кухня във веган вариант. Подходящи за обедно меню в заведение или за вкусни домашни обеди и вечери. Съвместими със здравословна диета и православни пости!
Подходящ за професионалисти (както и за любители с известен опит).
За тази тема  ще приготвим:

1.Зелени гнезда с „яйце“ –  тук ще се научите да приготвяте веган имитация на „яйца на очи“ включваща „жълтък“ и „белтък“ както и безглутенов вариант на пюре от зеленолистни зеленчуци. Рецептата включва три самостоятелни рецепти, всяка от които може да се използва в други ястия! Освен с чудесен вкус, това ястие грабва и с провокираща визия!

  1. „Чили син карне“ – постна версия на известното тексаско ястие „ Чили кон карне“ приготвена от бял боб и лимец.
  2. Мусака с боб „Пинто“ и киноа – един фюжън от южноамериканска и европейска кухня. Тук ще покажем и ядкова заливка, която е с широко приложение във веган кулинарията.

Какви материали получавате?

Достъп до видео рецептите оформени в цялостен кулинарен клас.

Оформени рецепти във формат Word, които освен необходимите продукти и техните количества съдържат и писмено описание на стъпките и технологията за приготвянето.

Авторски рецепти базирани на 20 годишен професионален опит във веган и вегетарианската кухня.

Консултация по темата!

Запиши се за нашият бюлетин