fbpx

Cooking in progress...

Курсове

Курсове за веган кухня на живо

За да можем да предадем качествено знаниятата си и да успеете да извлечете максимална полза от тях провеждаме обученията си на живо в малки групи. Максималният брой е участници във всеки курс е 5 ученика. АКЦЕНТИРАМЕ ВЪРХУ ПРЕДАВАВАНЕ НА ТЕХНИКИТЕ, СПЕЦИФИЧНИ ЗА РАСТИТЕЛНАТА КУЛИНАРИЯ, Знанията ни се базират на близо 20 годишен професионален опит във веган и вегетариански заведения. Помещението, в което ги провеждаме е на изключително удобна локация - намира се срещу БНТ.

Курсове за веган кухня онлайн ( видео курсове )

Използвайте всички предимства на видео курсовете ни! Можете да ги гледате в удобно за вас време и колкото пъти искате и да ги връщате колкото пъти е необходимо, за да изпълните рецептата!
Какво още получавате:
√Оформени рецепти в Електронна книжка, която освен необходимите продукти и техните количества съдържа и писмено описание и на стъпките и технологията за приготвянето. Книжката съдържа и снимки на отделните стъпки.
√Консултации по темата в рамките на един месец от закупуването на курса.
√Авторски рецепти базирани на 20 годишен професионален опит във веган и вегетарианската кухня и многократно прилагани в менюта на заведения.

Запиши се за нашият бюлетин