Готвенето е в ход...

Категория: Дистанционно (онлайн) обучение

често задавани въпроси

Дистанционно (онлайн) обучение са специално записани професионални курсове, базирани на дългогодишна практика по теми от растителната кулинария – веган готварство и веган сладкарство. Представят детайлно приготвянето на рецептата, с акцент върху съответните специфики на техниките.
Предоставят някои предимства спрямо присъствените обучения, като позволяват показването в съкратени срокове на стъпки, които изискват много технологично време. Например варене на някои бобови растения, охлаждане на заготовки, желиране, „втвърдяване“ на кремове и и т.н. Веган сладоледът пък изисква два дни технологично време При приготвяне на ферментирали продукти са още по – удобни, защото реално приготвянето им отнема по няколко дни! Всичко това позволява и цена, много по- ниска от тази на курсовете на живо, а също така спестяват разходи и време за път, престой и евентуално настаняване.
Отделно можете да ги гледате в удобно за вас време и колкото пъти искате и да ги връщате колкото пъти е необходимо, за да изпълните рецептата! Не сте притиснати от темпото на групата! Приготвяте ги в познатата ви и удобна собствена кухня! Освен достъпът до видеата получавате и електронна книжка с рецептите, описание на приготвянето и снимки на отделните стъпки. Получавате и опцията да ни задавате въпроси свързани с конкретният кулинарен клас!