fbpx

Cooking in progress...

Faq

section-e8c4366
- За готварските курсове - Обадете се на телефон 0899 95 85 90 или се запишете на имейл: office@plantacracia.com - Потвърждението, че сте записани на курса ще получите на имейла, с който сте се регистрирали, след потвърждението за извършеното плащане. - За сладкарските – работим в сътрудничество и партньорство с https://www.naturaleacademy.com/ и регистрацията и плащането стават на техния сайт. Там също можете да видите програмата на курсовете по веган сладкарство.
- Тъй като за провеждането на курсовете се изисква планиране и подготовка, заплащането става предварително. Приемаме плащания само по банков път. Не приемаме кешови плащания на място.
- Въпреки че това се случва изключително рядко ( заболяване на водещия или други уважителни причини), ако обявеният курс не се проведе , сумата която сте платили ще ви бъде възстановена в пълен размер.
- Въпреки че насърчаваме участието в процеса на готвене и приготвяне, не задължаваме никой да го прави! Ако се притеснявате или предпочитате само да гледате сте в правото си да го правите!
- Не, не е необходимо. След провеждането на курса ще получите рецептите и описанието на технологията на имейла, който сте оставили.
- Да, изключително подходящи са. Рецептите, които представяме са плод на дългогодишен професионален опит и са подходящи за прилагане в заведения. Техниките, които показваме също! Дават възможност за широко приложение в кухнята!
- Да, подходящи са. Представяме техниките и рецептите по лесен и достъпен начин, като в повечето случай показваме и как да се приложат с минимум специално оборудване! Когато курсът е строго професионален е ясно отбелязано в описанието му.
- Базирани са на професионален опит датиращ от 2004 г., когато информацията за веган кухня беше доста оскъдна. Всичко, което показваме е разработено на принципа проба- грешка – решение!
- Не, периодично заменяме теми, към които интересът спадне с нови. Така че, ако ви интересува конкретен курс, не отлагайте записването си за него!

Запиши се за нашият бюлетин