Готвенето е в ход...

Често Задавани Въпроси

section-a4e4e24
често задавани въпроси
Отговори на най-често задаваните въпроси

Ние се стремим да предложим отлично клиентско обслужване, затова направихме тази страница, която да отговори на често задаваните въпроси. Опитваме се постоянно да обновяваме секцията за често задавани въпроси.

section-e8c4366
Записването за курс става автоматично със закупуването на съответният курс. Ще получите потвърждение на имейлът, който сте въвели при попълването на данните си! С цел избягване на недоразумения, там се изисква да въведете и телефонният си номер, на който да се свържем с вас при необходимост.
За онлайн курсовете – веднага след потвърждаването на плащането ви ще получите достъп до видеата и описанието на рецептите. Ще имате възможност и да си изтеглите електронна книжка, която освен описанието на рецептите съдържа и снимки на отделните стъпки за приготвянето на съответната рецепта.
За присъствените курсове – след потвърждаване на плащането ви, мястото ви за участие в съответният курс е запазено!
Тъй като за провеждането на курсовете се изисква планиране и подготовка, заплащането става предварително. Приемаме плащания само по банков път ( с банкова карта, с банков превод, а също и през системите на Paysera или Revolut ). Съществува и възможността да платите на каса на EASYPAY, по банковата ни сметка, като посочите като основание за плащане името на съответният курс, в който желаете да участвате.
Въпреки че това се случва изключително рядко ( заболяване на водещия или други уважителни причини), ако обявеният курс не се проведе , сумата която сте платили ще ви бъде възстановена в пълен размер.
Въпреки че насърчаваме участието в процеса на готвене и приготвяне, не задължаваме никой да го прави! Ако се притеснявате или предпочитате само да гледате сте в правото си да го правите!
Не, не е необходимо. След провеждането на курса ще получите рецептите и описанието на технологията на имейла, с който сте се записали или на друг, посочен от вас.
Да, изключително подходящи са. Рецептите, които представяме са плод на дългогодишен професионален опит и са подходящи за прилагане в заведения. Техниките, които показваме също! Дават възможност за широко приложение в кухнята!
Да, повечето от тях са подходящи и за любители с известен опит в домашното готвене. Представяме техниките и рецептите по лесен и достъпен начин, като в повечето случай показваме и как да се приложат с минимум специализирано оборудване! Когато курсът е строго професионален е ясно отбелязано в описанието му.
Базирани са на професионален практически опит датиращ от 2004 г., когато информацията за веган кухня беше доста оскъдна. Всичко, което показваме е разработено на принципа проба- грешка – решение! Рецептите са многократно изпитани и усъвършенствани в практиката и са сред фаворите на клиентите в съответните заведения!
Не, периодично заменяме теми, към които интересът спадне с нови. Винаги се стремим да предоставяме нова и интересна тематика и да споделяме все повече от знанията си. Така че, ако ви интересува конкретен курс, не отлагайте записването си за него! Единствено видео ( онлайн ) курсовете ни са постоянно налични, тъй като веднъж закупени, даваме неограничен достъп до тях!
section-dd54a7b

Задайте своят въпрос

faq

Ако не сте успели да откриете въпроса си в секцията с често задавани въпроси, не се притесявайте да го напишете във формата или да ни потърсите през контактана страница.
Ние редовно следим нашата фейскбук страница, където също може да задавате въпроси свързани с курсовете или веган кухнията.